Vacature Teamleider logistiek


Wij zijn per direct op zoek naar een teamleider voor in ons warehouse. Als teamleider stuur je in ploegen de loodsmedewerkers aan. De ene week werk je van 05.30 tot 15.00 uur en de andere week werk je van 15.00 totdat alle ritten zijn geladen. De loodsmedewerkers zijn verantwoordelijk voor het foutloos laden en lossen van bakwagens en trailers, met een elektrische pompwagen of een heftruck. Als teamleider geef je leiding, maar werk je ook mee. Ruime ervaring met dit werk is dus een vereiste. Voor al onze medewerkers is het van belang dat je zorgvuldig omgaat met de goederen van onze klanten en dat je goed in teamverband kan werken. Bij het laden van vrachtwagens is het uiteraard ook van belang dat je beschikt over ruimtelijk inzicht. Als teamleider weet je mensen te motiveren en vergroot je hun vakkennis.

Onze ideale collega:

  • Beschikt over MBO werk- en denkniveau
  • Heeft ervaring in een soortgelijke functie
  • Werkt nauwkeurig en stressbestending
  • Zoekt een baan voor de langere termijn
  • Is woonachtig in een straal van 30 km van Staphorst

Je werkt bij Timmerman Transport bij een organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer. We bieden in eerste instantie een tijdelijk contract met als voornemen dit om te zetten naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

Wil je solliciteren of heb je toch nog vragen, neem dan contact op met Marijn Karkdijk, via mkarkdijk@timmermantrans.nl of 0522-466466. Appen kan ook: 06-41151247.