Vacature distributieplanner


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste planner voor de Benelux-afdeling. In deze functie werk je samen met 3 andere planners. De afdeling planning bestaat ook nog uit een planner internationaal, een planner glas en 2 assistent-planners.

De functie

Als Transport Planner is jouw focus gericht op het realiseren van een optimale transport planning, waarbij het leveren van de juiste service naar de klanten centraal staat. Hieronder vallen de volgende kerntaken:

  • Plannen van de binnengekomen afroeporders binnen de bestaande ritplanning
  • Toezien op de uitvoering van de planning en waar nodig bijsturen
  • Aansturen van chauffeurs op een motiverende manier
  • Contact onderhouden met klanten

De planner

Voor deze vacature zoeken we een kandidaat die minimaal 3-5 jaar werkervaring heeft als (zelfstandig) logistiek/ transport planner. Je hebt hiervoor een opleiding gevolgd of beschikt aantoonbaar over MBO+ werk- en denkniveau. Door je werkervaring beschik je ook over uitstekende geografische kennis. Daarnaast wordt verwacht dat je vaardig bent in het werken met TMS en IT-systemen.

De persoonlijke eigenschappen die we het liefst terug zien in onze planner zijn: communicatief sterk, klantgericht, resultaatgericht, stressbestendig en flexibel. We zoeken een planner die collegialiteit belangrijk vindt en waarde hecht aan een goede werksfeer.

Het aanbod

Als planner bij Timmerman Transport werk je bij een groeiende organisatie, met een stabiele basis. Aan verbetering en ontwikkeling wordt veel waarde gehecht, waarin je als planner ook zeker kan bijdragen. De sfeer is informeel en de lijnen zijn kort. Met in totaal zo’n 70 vrachtwagens beschikken we over een up-to-date wagenpark.

Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. O.a. vakantiedagen en pensioen zijn geregeld via de cao Beroepsgoederenvervoer. We bieden eerst een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. De insteek is altijd een samenwerking voor de lange termijn.

De sollicitatie

Neem voor meer informatie contact op met NewRoadz