Over ons

Degelijk en betrouwbaar

Timmerman Transport is in 1920 opgericht in Staphorst. Een dorp dat bekend staat om haar degelijkheid en betrouwbaarheid. Karaktereigenschappen die ook gelden voor Timmerman Transport. In de loop der jaren heeft het familiebedrijf zich ontwikkeld tot een middelgroot distributiebedrijf dat internationaal opereert.

Internationaal

Timmerman Transport heeft een internationaal karakter en is gericht op transport en distributie in Europa, met name Duitsland en de Scandinavische landen. Door de jarenlange ervaring in distributie en transport in binnen- en buitenland kan Timmerman Transport de klant alle service en mogelijkheden bieden die je van een all-round distributeur mag verwachten.

Certificering

Timmerman Transport is gecertificeerd conform de ISO 9001:2015 norm zodat we consequent onze producten en diensten kunnen leveren die voldoen aan de klanteisen en aan de van toepassing zijnde wet en regelgeving. Dit betekent dat onze processen binnen het bedrijf gestructureerd en inzichtelijk zijn.  Wilt u inzicht in ons kwaliteitsbeleid neem dan contact met ons op.